Search

Welkom op de pagina van groep 7 en 8

Welkom op de site van groep 7/8!

Hier vind je alle informatie over de groepen, huiswerk, projecten en andere belangrijke en leuke dingen! over de beide groepen!

 


Groep 7

 


Groep 8

Groep 8 is een bijzonder jaar. Niet alleen gaan we op kamp, werken we druk naar de eindcito en de eindmusical toe, maar ook wordt er samen met ouders en leerkrachten gekeken naar een passende keuze voor het voortgezet onderwijs!

Naast de afronding van de basisschoolcarrière, wordt er nog steeds hard gewerkt, op het eigen niveau van de kinderen. En wat een werkklas is groep 8! De leerlingen van groep 8 kunnen zich al actief inschrijven op de workshops voor rekenen. Dit betekent dat er momenten zijn waarop de kinderen zelf beslissen of ze extra uitleg nodig hebben of niet. Dit pakt vrijwel altijd goed uit en is een heel belangrijke kwaliteit, juist volgend jaar op de middelbare school! Ga zo door, groep 8! We werken naast rekenen natuurlijk aan nog veel meer vakken.

In groep 8 leren we ook onze verantwoordelijkheid te nemen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de hokjesdienst. Elke week hebben twee leerlingen hokjesdienst. Dit betekent dat ze zelf rekening moeten houden met de tijden van de pauze, alle materialen vóór de pauze uit het hokje halen en na de pauze ook weer netjes opruimen natuurlijk. Maar ook hebben we klassendienst en is een aantal leerlingen van groep 7 & 8 bezig met de bibliotheek. En dat is een grote verantwoordelijkheid!

 

 

Fotoalbum

Alle albums » Pannenkoekdag Zoek Tags